Головна » 2010 » Вересень » 27 » ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ
21:54
ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ

26 серпня  на мототрасі СТК "Волинь" вдесяте відбулися змагання, присвячені дню міста. Цього року місто святкувало своє 60-ти річчя, а спортивно-технічний клуб "Волинь" відзначив своє перше 10-ти річчя.

    Мотокрос — вид спорту в нашому місті не новий. Його вболівальники пам'ятають, які цікаві змагання проходили й раніше в районі 3-ї шахти та на 6-му мікрорайоні. Тож і цього разу глядацький майданчик був заповнений поціновувачами екстриму ущент.

    Спортсмени з багатьох регіонів України, а також із сусідньої Білорусі, демонстрували свою майстерність. Брали участь у змаганнях і представники з Нововолинська. Мотокрос для них — це не лише спорт і перемоги, це порція адреналіну, котру хочеться отримувати знову і знову.

    Гонка - це завжди непередбачуваність і неймовірні емоції, сподівання на старті, кропітка робота на трасі, де можна побачити результати напружених тренувань, роботу тренерів. Цей вид спорту передбачає ризик і має смак драйву, що так приваблює як глядачів, так і самих професіоналів-гонщиків. Тут зазвичай діє непростий принцип: краще програти маленьку битву на трасі, щоб перемогти у великій війні.

За результатами двох заїздів турнірна таблиця
розподілила перемож-ців за такими позиціями:

    Мотоцикли з об'ємом двигуна 50 см. куб. - Юрій Романчук (м. Червоноград), мотоцикли з об'ємом 85 см. куб. - Олександр Ученик (м. Рівне). 

    У класі мотоциклів з об'ємом двигуна 500 см. куб. з рідинним охолодженням першість здобув Юрій Наумчик (Нововолинськ - Ковель), з повітряним охолодженням (ЧЕЗЕТ) - Володимир Яцюк (Нововолинськ - Ковель). 

    Серед мотоциклів з об'ємом двигуна до 1000 см. куб. з рідинним охолодженням двигуна першим дістався фінішу гонщик із міста Краснодон, що на Луганщині, Євген Потанін, третім до фінішу прийшов екіпаж у складі Олександра Шутовського та Вадима Юзепчука, а в заїзді колясочників з повітряним охолодженням перемогла нововолинська команда - Станіслав Терефельський та Богдан Ісько. 

    Голова міської організації партії "Сильна Україна" Олександр Гоцка зазначив:

"Мотоспорт - для сильних і мужніх, вольових людей. Дуже приємно, що такі юнаки є у нашому шахтарському місті й таких спортсменів ми завжди будемо підтримувати."

За матеріалами газети "Наше місто".
9 вересня 2010 р.

Іванна БІЛІШУК. 

Фото: С.С.Терефельський
Переглядів: 1218 | Додав: terefelya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]